Audit SSM

Audit SSM: Știi care sunt punctele vulnerabile în compania ta?

Ce permiți devine Standard

De multe ori suntem prinși în activitatea pe care o desfășurăm și pierdem imaginea de ansamblu fiind concentrați pe bucata noastră, pe echipa cu care lucrăm și în bula în care ne desfășurăm activitatea spunem că totul este bine. Considerăm că un audit din birou pentru diverse sisteme de management este un audit ssm suficient. 

Ajungem să ne obișnuim cu ideea că acum 5 ani nu a fost aprobat un proiect de investiții ce ar fi îmbunătățit siguranța în muncă.

Modul de lucru devine periculos și doar norocul este cel care ne protejează, lucrători sau administratori ai unor companii.

Acțiunile periculoase devin modul obișnuit de lucru și astfel lăsăm loc să apară surprize neplăcute.

Auditul Isafety.ro privind siguranța în muncă te poate ajuta să identifici oportunități de îmbunătățire.

Un audit SSM Isafety.ro iti ofera sansa sa vezi care sunt punctele vulnerabile in ceea ce priveste siguranta la locul de munca la modul practic nu in birou

Auditul SSM Isafety.ro se desfășoară în teren observând lucrătorii, fluxul tehnologic, constrângerile de producție și financiare și este diferit de auditul privind conformarea legală, auditul privind conformarea legală concentrându-se exclusiv pe sistemul de management și respectarea cerințelor legale.

Orice audit ssm se încheie cu o sedință de închidere unde sunt dezbatute situațiile întâlnite și prezentarea raportului de audit împreună cu recomandările de îmbunătățire, recomandări realiste ce te vor ajuta să transformi intențiile și vorbele în acțiuni și condiții de lucru mai sigure în compania ta.

 

 

 

Audit SSM - o abordare pragmatică privind siguranța în muncă

Fiecare industrie are provocările ei, de aceea când are loc un audit SSM acesta trebuie să țină cont de:

Cel mai bun compliment în calitate de auditor

Recent am interacționat cu un producător de materiale de construcții prin auditarea safety a fabricilor sale. Una dintre experiențele care m-au impresionat, practic m-au copleșit, a fost momentul în care la sedința de închidere am primit un mesaj care m-a mișcat. Îmi place ca în activitatea pe care o desfășor să mă concentrez pe aspectele pozitive, să construiesc, să observ ce este deja bun în activitatea pe care o auditez. Totuși, un om de safety

CItește mai mult »

Ce spun oamenii din producție despre auditul SSM: