Instruire SSM

Sunt conștienți angajații tăi de riscurile la care se expun?

Pentru a evita accidentele de munca una dintre principalele măsuri este să le oferim celor care lucrează oportunitatea de a conștientiza riscurile la care sunt expuși în cadrul activității și cum se pot proteja prin instruiri relevante și putem să facem asta printr-o instruire SSM relevantă.

Dacă Instruire SSM înseamnă doar semnarea fișelor, practic ca angajator ratăm oportunitatea de a avea angajați mai bine pregătiți și lăsăm loc unor surprize neplăcute care pot apărea în timp.

Nu poți să le ceri lucrătorilor să lucreze în siguranță și să te bazezi că vor înțelege riscurile considerând că e de „bun simț” să le știe. Suntem expuși la experiențe diferite și avem nevoie un un minim de cunoștințe cu privire la lucrul în siguranță. Confortul pe care ni-l oferă lumea în care trăim ne-a făcut să uităm parțial de instinctul de conservare, astfel dorința de a face lucrurile mai simple ne aduce în situația de a fi în pericol.

poster instruire ssm nu inseamna doar semnarea fiselor de instruire

Instruire pe Bune

Instruire SSM relevantă adaptată nevoilor tale

Cursurile Isafety.ro sunt disponibile pentru susținere la punctele de lucru, dar si online pe o platforma dedicata companiei tale. Dacă ai mai multe puncte de lucru te pot ajuta să construim o platformă cu cursurile relevante colegilor tăi.

Principii Instruire SSM Isafety.ro

Instruirile tale SSM respectă aceste principii?